AVOND ETEN BIJ DE PASTA CANTEEN 

Heerlijke verse pasta’s die je zelf kunt samen stellen met wat brood en salade. Denk aan pesto, kip, witte saus, bolognese, spinazie. Hier betaal je 15 sol voor! (4 euro)

LUNCH BIJ RATATOUILLE 

Voor 10 sol heb je een voorgerecht een een hoofdgerecht. Heerlijk eten! Wij namen de pompoensoep vooraf en als hoofdgerecht kip met ratatouille. Deze prijzen zijn wel alleen voor de lunch!

EET LEKKERE BURGERS BIJ BURGERS CHULL 

Dit zit in dezelfde straat als de Pasta Canteen, maar heeft net zulk lekker eten. Een heerlijk samengestelde burger met knapperige frietjes. Echt een aanrader en wederom 15 sol voor een menu!

DRINK HET PLAATSELIJKE DRANKJE PISCO SOUR 

Niet te missen het het alcoholische drankje pisco sour. Het is bijna overal te verkrijgen. Het is leuk om op de plaza de armas naar 1 van de rooftop bars te gaan en er hier eentje te bestellen. Vaak tussen 5 en 8 is het happy hour, dus dat is helemaal gunstig drinken met 2 voor 1 en een zonsondergang!

EET EEN HEERLIJK AARDAPPELGERECHT BIJ HAPUNTA

Peru staat bekend om het telen van verschillende aardappels. In dit restaurant draait het allemaal om aardappels. Je basis bestaat namelijk uit aardappels die je zelf kunt kiezen en daar volgt ook een zelfgekozen topping op. Wij als echte Hollanders moesten daar natuurlijk een keer gaan eten en het is leuk om een keer heel wat anders te eten! Het is een klein verstopt restaurantje, maar een bezoekje waard.

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here