Plat gedrukt tijdens de spits in de metro in Tokyo, traditioneel eten in een kimono, gelukswensen bij tempels, de lichten en gekte, de tropische strandjes van Okinawa, het bijzondere en lekkere eten, de gezelligheid met elkaar..
Gisteren sloten we 25 fantastische dagen Japan af met Disneyworld. Wat een einde van deze reis weer, een betere dag en avond had het niet kunnen zijn. Na vannacht nog even ajax gekeken te hebben was het afscheid daar vanochtend. Weer eentje. 

We zijn ook eigenlijk zo verwend de afgelopen tijd. We vierden het leven op Indonesie met Tim, op de Filipijnen hebben we veel leuke mensen ontmoet, we reden op de motor door Vietnam met Wes en Clau en we maakte deze super droomreis door het bijzondere Japan met mijn ouders.

Het reizen gaat super goed samen en we zijn nog steeds niet uitgepraat maar als je gewend bent aan fijne mensen om je heen is dit elke keer en steeds een beetje meer moeilijker om los te laten.

Je zult nu waarschijnlijk denken: waarom gaan jullie dan niet gewoon naar huis? Ondanks deze mindere kant van het reizen hebben we toch nog het gevoel dat we niet klaar zijn en dat er nog wat mooie bestemmingen op ons staan te wachten. Natuurlijk doen we dit het liefste met nog veel meer andere bekende die we hier graag zouden willen hebben, maar we zijn ook zo realistisch dat we weten dat dat geen optie is. Nu je ouder bent en zo lang weg blijft besef je heel goed dat je familie en vrienden mist. We hebben vele leuke mensen over de hele wereld ontmoet, maar je naaste mensen is toch het meeste waard.

We weten dat dit de keerzijde is van onze reis maar soms moet je familie en dierbaren achter je laten om je doelen en passie te verwezelijken.

Binnenkort meer over onze aankomende reisroutes en 1 voordeel van weer samen reizen is dat ik binnenkort weer tijd heb om nieuwe tips en video’s online te zetten!

We proberen het weer van de postieve kant te bekijken dat we dit na zo’n lange tijd nog steeds kunnen en mogen doen. Wij gaan nu nog even bijslapen maar over een paar uurtjes vliegen wij in 7.5 uur naar Bangkok en vrijdag door naar een volgend fantastisch land namelijk MYANMAR!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here