10x backpackers style uit eten in Bolivia en Peru

  1. Miskii Paracas, Peru

Beetje een hippie spot, de place to be in Paracas. Lekkere pizza’s, cocktails, maar ook genoeg andere mogelijkheden.

  1. Minuteman Uyuni, Bolivia

Gelegen in een hotel bevindt zich restaurant Minuteman, de beste pizza’s van Uyuni!

  1. Lorca Café Santa Cruz, Bolivia

Aan het grote plein vind je op de hoek een leuk restaurant in de combinatie binnen en buiten. Regelmatig is er ook nog live muziek. De prijzen zijn wel wat hoger voor de backpackers, maar leuk voor een avondje wat anders! (anders zit er om de hoek een goedkopere tent en dit zag er ook leuk uit!)

  1. Florin Sucre, Bolivia

Een Nederlandse eigenaar, dus bitterballen op de kaart. Een gezellig tentje met een leuk internationaal menu. Verschillende deals per dag. Bijv op dinsdag 15% korting op hamburgers.

  1. Greenwood La Paz, Bolivia

Gelegen naast een hostel en nog niet zo lang geopend. Zeer backpack vriendelijke prijzen en prima eten voor een snelle hap. Als je verblijft in de hostels ernaast krijg je tevens wat korting.

  1. Pasta Canteen Arequipa, Peru

De lekkerste pasta’s hebben we echt hier gegeten! Je kunt ze zelf samen stellen en het is mega goedkoop. Het tentje is wel erg klein, dus moet je hopen op een plekje, maar dit is zeker de moeite waard.

  1. Buena Vidos Copacabana, Bolivia

De enige tent waar een beetje mensen zaten was deze. Van binnen ziet het er gezellig uit, er is een fijne sfeer en de panfluit muziek is niet te missen. De kaart is zo uitgebreid dat je niet weet wat je moet kiezen en vaak is dit geen goed teken. Ik moet eerlijk zeggen dat het eten niet top was en niet heel veel, maar wel voldoende. De sfeer is top!

  1. Burger Chullz Arequipa, Peru

De lekkerste burgers hebben we wederom gegeten in Arequipa. Genoeg heerlijke restaurants in Arequipa, maar vaak wat duurder voor de backpackers. Burger Chullz zit in dezelfde straat als de Pasta Canteen en heet een zelfde soort concept. Je stelt je eigen burger samen en dit voor geen geld! Heerlijk gegeten, enige nadeel dat mijn kleding wel stonk nadat we er weggingen, omdat de afzuigkap denk ik niet heel best is.

  1. CafeCafe Lima, Peru

Originele naam, dat niet, maar wij keken hier de voetbalwedstrijd Peru-Colombia en dit was meer dan gezellig! Niet geheel budgetvriendelijk want de prijzen liggen voor backpackers wel iets hoger, maar voor een avondje voetbal een maaltijd en biertje erbij is dit een goed alternatief.

  1. Los Todos Chicken Cusco, Peru

Kip liefhebber? Sla dit restaurant dan niet over! Heel veel eten voor leuke prijzen. Inclusief een salade bar. En de kip smaakte heerlijk mals! Verwacht geen romantisch avondje uit, maar veel voor een leuke prijs en het smaakte nog goed ook!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here