Nee wij gaan niet trouwen en nee wij zijn niet zwanger, maar wij gaan op wereldreis!

Ons ticket is al geboekt. We vliegen in augustus naar Salvador de Bahia in Brazilië om door te gaan naar Rio de Janeiro. Nog even geduld dus!

Het plan is om onderweg ons eigen reisprogramma te maken. Ik heb altijd gedroomd om de baan van Floortje Dessing over te nemen, maar toen dit een illusie bleek dacht ik: Dan moeten we het maar zelf doen! Alles bij elkaar echt een droom! Volg dus regelmatig onze facebook, youtube en website voor o.a. nieuwe blogs en vlogs J

We vertrekken voor onbepaalde tijd, dus dit betekent dat we geen idee hebben wanneer we terug komen. Alles opgeven op deze leeftijd is spannend allemaal, maar we leven maar 1x en zo’n mooie droom als deze mogen we niet blijven uitstellen.

Dit alles is natuurlijk geen beslissing van een dag geweest. Nee, we hebben er goed over nagedacht. Ik had eigenlijk continue het gevoel dat ik wat mistte, ondanks dat ik hier alles heb en we heel happy zijn samen. Gelukkig begreep Nick dit gevoel en zijn we samen gaan nadenken hoe we het konden ombuigen en hoe we dit konden realiseren.

We hebben het laatste jaar heel bewust geleefd. We hebben geen dure spullen, duren kleren en geen dure auto voor de deur. Niks om eigenlijk indruk mee te maken. Het mooiste hebben we al, familie en vrienden om ons heen die ons deze kans gunnen om ons eigen pad te volgen en onze dromen na te streven.

Even een kleine sorry voor vrienden die we regelmatig voor een festival, concert of etentje een nee hebben verkocht. Dit was soms best moeilijk, maar we hebben altijd 1 doel voor ogen gehad en dat helpt. Daarnaast zal lang reizen zal ook niet altijd makkelijk zijn, maar ik heb geleerd dat je soms familie en dierbaren achter je moet laten om je doelen en passie te verwezenlijken.

Maaaar… we klagen niet! We zijn ontzettend bevoorrecht dat we dit kunnen, mogen en gaan doen!

Wij kunnen in iedere geval niet wachten. Reizen jullie mee?

-X- N & S

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here