Antigua, de stad die vlak ligt bij Guatemala-stad is opgenomen op de werelderfgoed lijst. De stad werd meerdere malen door epidemieën en aardbevingen getroffen. In 1773 werd een heel groot gedeelte van de stad helemaal in puin gelegd. Tegenwoordig is de stad Antigua enorm populair. Met de koloniale bouwstijl, de overzichtelijke omvang en typische markten, is Antigua een grotere toeristische trekpleister dan de hoofdstad. Er bevinden zich vele ruïnes in de stad wat het zo bijzonder maakt. Hieronder hebben wij onze eigen wandeling samengesteld die langs al de ruïnes en andere hoogtepunten in de stad komt. Erg leuk! 

DE STADSWANDELING 

 

Nick en ik hebben zelf met een kaart een wandeling in elkaar gezet. Zo kom je in circa 2.5 a 3 uur langs alle hoogtepunten in de stad. De 2.5 a 3 uur is exclusief lunchbreak, maar ook deze hebben we er voor je ingezet inclusief een leuke tip! Deze wandeling is ideaal om op 1 dag te doen en genoeg tijd te nemen bij elke stop voor een mooie foto 🙂

LUNCH BIJ HET LOKALE RESTAURANT RINCON TIPICO.

Voor 3 dollar heb je een overheerlijk bord zoals hieronder! Drinken zit erbij in. Je hebt ook nog de optie voor ander vlees, maar ze staan wel bekend om de gegrilde kippetjes!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here